Casa Dogarilor

Casa Dogarilor

DESPRE NOI

:: Pensiunea Turistica „Casa Dogdarilor ” este situata in satul 2 Mai, la o distanta de 250 m de Marea Neagra, str. Islazului nr.328.

:: Pensiunea a fost conceputa si construita special pentru practicarea turismului rural si raspunde nevoii de refacere a sanatatii si recreere atat prin confortul oferit, cat si prin ambianta deosebit de placuta, data de amenajari, vegetatie si pozitia deosebita de care beneficiaza.

:: Inconjurata de o gradina spatioasa cu tufe de trandafiri, chiosc amenajat, terase, beneficiaza de asemenea un gratar si mese exterioare rustice. Ea cuprinde doua corpuri de cladire, terasa si pensiunea propriu zisa. Constructia de baza serveste pentru cazare, iar anexa cuprinde terasa pentru servirea mesei.

:: Capacitatea de cazare este de 19 camere cu 2 si 3 locuri ( cu posibilitatea extinderii numarului de locuri in camera ), cu baie proprie.Grupurile sanitare sunt prevazute cu apa curenta, atat calda cat si rece.

:: Pensiunea, ofera conditii deosebite de cazare simpla sau pensiune completa, cu mancare traditionala preparata din peste marin si de apa dulce, midii, rapane, pui de balta, cu sosuri si garnituri speciale, si mancaruri gatite precum musaca, ciulama de pui, sarmale, varza a la Cluj etc, la preturi accesibile. Totodata, aceasta dispune de spatii amenajate pentru organizarea de mese festive si intalniri de afaceri pentru grupuri de persoane care doresc iesirea din spatiile conventionale. Parcarea este asigurata.

:: Avantajul pensiunii noastre o reprezinta pozitionarea deosebita avand toate atuurile unei vacante de exceptie: liniste, aer curat, verdeata si nu in ultimul rand ospitalitatea oamenilor din zona.

OFERTA

*TARIFELE SUNT DE PERSOANA PE ZI

*PRETURILE SUNT VALABILE PENTRU SEJURURI MINIME DE 7 ZILE;

*PENTRU TARIFELE DE WEEKEND VA RUGAM SA NE CONTACTATI TELEFONIC.

*IN CAMERA TRIPLE AL III-LEA PAT SE PLATESTE 60% DIN VALOAREA UNUI LOC

CONTACT